Maak uw website vindbaar met zoekmachine optimalisatie

Het is belangrijk dat uw website goed vindbaar is via zoekmachines. Daarom moet een website zo worden ontwikkeld, dat de indexatie in zoekmachines optimaal is.

Wij kunnen uw website optimaliseren voor zoekmachines. Zo scoort u hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Wat is SEO?

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat een website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Er zijn verschillende technieken om dat te realiseren, zowel binnen de website zelf als via andere middelen.

Binnen uw website kunnen wij er voor zorgen dat deze optimaal is uitgerust met trefwoorden die zoekmachines gebruiken om de website te indexeren.

Met optimalisatie via andere middelen doelen wij op technieken om meer bezoekers naar de website te krijgen. Er zijn zowel gratis als betaalde diensten zoals Google Adwords en Facebook Ads.

Zoekmachine optimalisatie kost tijd en inspanning. Bij een aanpak op meerdere niveaus duurt het doorgaans enkele maanden voordat de resultaten zichtbaar worden. Bovendien is er doorlopend onderhoud nodig om de resultaten goed te houden.

Zoekmachine optimalisatie

Start een project of heeft u een vraag?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X